Blog

Cum să te descrii într-un interviu de angajare

“Cum te-ai descrie?” Este una din întrebările din interviu care poate fi anticipată și exersată ajutându-te astfel să pășești cu dreptul în faţă. În fiecare interviu susținut la un moment dat o să ai parte de una din întrebările: “Cum te-ai descrie?” “Vorbeşte-mi despre tine”, “Ce poţi să îmi spui despre tine?”, “Cum te-ai descrie,… Read more »

Vezi articolul →

10 metode prin care să creşti eficienţa anunţurilor de recrutare

Candidații de top sunt la mare căutare și pe piață există zeci sau chiar sute de companii care au nevoie de același tip de candidat, companii care își promovează locurile de muncă disponibile în același loc ca și tine. Prin crearea unui anunț de recrutare potrivit vei putea atrage mult mai multi candidați și să… Read more »

Vezi articolul →

Sfaturi utile în alegerea unui curs de formare profesională

Aflați într-un sistem ce evoluează rapid și continuu, suntem uneori nevoiți să ținem pasul cu acest ritm alert al evoluției din sfera profesională, apelând la diferite metode prin care să obținem o adaptare cât mai rapidă și eficientă. Cursurile de formare profesională, pot reprezenta, în acest context, niște instrumente eficiente de adaptare mai rapidă la… Read more »

Vezi articolul →

Cele mai întâlnite greșeli în redactarea CV-ului

Se întâmplă des să aplici la job-uri și să nu fii chemat la interviu? Te-ai întrebat vreodată de ce? Cei mai mulți candidați sunt respinși din cauza unor greșeli în redactarea CV-ului de angajare. Luând în considerare faptul că CV-ul cuprinde experiența profesională, calitățile și aptitudinile, redactarea lui e primul și cel mai important pas… Read more »

Vezi articolul →

Cum să te menţii organizat la locul de muncă?

Să fii organizat reprezintă cheia succesului productivității la locul de muncă. Productivitatea e direct proporțională cu un spațiu de muncă curat. În mod ideal, membrii echipei colaborează pentru a crea un spațiu organizat, curat și care asigură ambientul necesar pentru ca fiecare individ să îşi atingă adevăratul potențial. Unul dintre motivele pentru această creștere a… Read more »

Vezi articolul →

Derularea interviului

Toți avem emoții la interviu, oricât de multe astfel de experiențe am fi avut. Încercați să fiți calmi, să nu faceți gesturi largi și să fiți concentrați pe întrebările care vi se pun fără a vă gândi cu mai mulți pași înainte. Pregătirea a avut loc înainte de prezentarea la interviu, acum este momentul să… Read more »

Vezi articolul →

Pregătirea înainte de a merge la interviu

Informați-vă cu privire la companie și post: este foarte neplăcut pentru persoana care vă ia interviul să vă întrebe dacă știți, ați citit sau aflat ceva despre compania la care v-ați prezentat la interviu, dacă ați vizitat website-ul lor și să răspundeți NU. Nu dorim să sugerăm că ar fi un păcat capital, însă nici… Read more »

Vezi articolul →

Sosirea la interviu și primul contact cu angajatorul

Punctualitatea este foarte importantă în viață, cu atât mai mult în profesie iar primul vostru contact cu viitorul angajator este tocmai la interviu. Nu este de dorit să întârziați, insă nici extrema cealaltă nu este de dorit, nu e cazul să ajungeți acolo cu foarte mult timp înainte, recomandăm nu mai mult de 15 minute… Read more »

Vezi articolul →

Ce ar trebui să ştii înainte de a pleca la muncă în străinătate

Sunt o mulţime de lucruri de luat în considerare în momentul în care luăm decizia de merge la muncă în străinătate, şi este important să nu luăm astfel de decizii în grabă. Mai jos găsiţi o listă cu 10 lucruri la care trebuie să vă gândiţi înainte de a lua decizia de a merge la… Read more »

Vezi articolul →